september 20, 2015

Over Core Support

LinkedIn-Logo

Drs. ing. Ron Martens MBA (1962).

Even voorstellen: Ik ben getrouwd en vader van twee dochters. Ik heb onder andere ontwikkelingssociologie, psychologie en bedrijfskunde gestudeerd en trainingen gevolgd op het gebied van mediation, coaching en therapie. Verbinding creëren tussen mensen is mijn drive: duurzaam in verbinding te komen en blijven met mensen en organisaties die voor u belangrijk zijn.  Mijn missie is mensen en organisaties te helpen in een constructieve beweging te komen, zodat doelen en ambities worden gerealiseerd. Deze uitdagingen vormen een rode draad in mijn loopbaan en in mijn leven. In ontwikkelingslanden en in Nederland heb ik bij diverse organisaties mooie klussen mogen uitvoeren.

Mijn eigenschappen zijn: ondernemend, direct, doortastend, betrouwbaar en oplossingsgericht. Door mijn enthousiasme, openheid, eerlijkheid en interesse in wat mensen beweegt, maak ik makkelijk contact. Ik ben een ervaren manager, coach, trainer en adviseur.

Daarnaast ben ik een avonturier, reisleider in Afrika, freelance boswachter, buitengewoon opsporingsambtenaar en natuurgids.